Palmer & Co
 
Palmer grundades 1947 som kooperativ, sju vinbönder gick ihop och startade "Producteurs des Grand Crus de Champagne"
Under ledning av Henri Foureur och Jean Quendardel utvecklades kooperativet och flyttade 1959 från Avize till Centrum av Reims.
Champagnehuset H Goulet och angränsande egendomar förvärvades och man fick tillgång till stora källare och grottor att förvara Champagnen i.
1967 bytte man namn till "Societé Coopérative de Productuers des Grands Terroirs de la Champagne" - känt som Palmer & Co, idag ingår flera hundra odlare i kooperativet.
1985 överskred produktionen en miljon flaskor och sedan dess har man investerat i den mest moderna och högteknologiska utrusningen till sina vinifieringsanläggningar.
Man har inte glömt bort det traditionella mitt i all teknologi utan personalen får lära sej allt om de traditionella metoderna.
 




#1 - Yasmine

Superbra att det traditionella inte glöms bort! :) Det är ju en del av vinarvet :)

Svar: Verkligen!
Jessica Högberg