Alsacemiddag i bilder
 
Crémant d'Alsace och Grön Chartreuse till fördrink, bättre än det låter.
Just Crémant och örtlikör dricks ofta till fördrink i Alsace.
 
 
Anklever, hemlagad päronmarmelad med ingefära och smörstekt brioche
Två olika producenter, två olika riesling, två olika söthetsgrader
 
 
Pizza á la Alsace på Svenska, tortillabröd med kycklingbacon och stekt lök som bakas av i ugnen.
Nu går vi in på Pinot Gris och Gewurztraminer...
 
 
Långkok med fläsk och korv serveras med surkål, magiskt
 
 
Fusk och sabreringspaus... Champagne Deutz...
 
 
Ljuvlig, spröd Alsacetårta med rosenvatten
Till detta en långlagrad Gewurztraminer med underbar sötma till tårtan
 
Om vinerna kommer en annan dag men ibland har man en turdag;)
 
#1 - Anita

Trevligt :D

Svar: Mycket, tack för att du tittar in!
Jessica Högberg